Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  9:00 πμ
 
wm small
Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 17:37

Αντάμωσαν και γλέντησαν με την ψυχή τους ο Σύλλογος Ποντίων Μπαμπαλιού και οι φίλοι του (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ποντιακή βραδιά με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην κοσμική ταβέρνα “Οι Φοίνικες” από τον Σύλλογο Ποντίων Μπαμπαλιού Αιτωλοακαρνανίας “Αξέχαστες Πατρίδες” την περασμένη Παρασκευή, με σκοπό να διασκεδάσουν εντάμα τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου και συνάμα να ευχηθούν καλό καλοκαίρι.

Ο χορός, το κέφι και το καλό φαγητό πρωταγωνίστησαν. Με τη λύρα και το τραγούδι του Χρήστου Ναβροζίδη και του Θάνου Καλαμπούκα και με το νταούλι του Δημήτρη Σαχσανίδη διασκέδασαν με την ψυχή τους και πέρασαν όλοι μια ωραία βραδιά.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο ανεξάρτητος βουλευτής Β’ Αθήνας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Αθήνας Χαράλαμπος Καραθάνος, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Ποντίων  “Ο Καύκασος” Τάσος Τριανταφυλλίδης, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Ελευσίνας Νικόλας Φωτιάδης, ο πρόεδρος του συλλόγου  Ποντίων  Χαϊδάριου Βασίλης Λούκος, ο πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων “Πυρρίχιος Ακαδημία” Όμηρος Παχατουρίδης, η πρόεδρος τού συλλόγου Ποντίων “Ο Καυκάσος”  Γιώτα Κουνατίδου, η Δέσποινα Μουστοπούλου γνωστή για τις παραδοσιακές φορεσιές “Βελούδο και μετάξι” και η αντιπρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Περιστερίου Άκης Χριστουλίδης.

«Και του χρόνου με υγεία», καταλήγει η σχετική ενημέρωση.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 332 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.