Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  3:30 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022 11:00

Κάτω Ζευγαράκι Αγρινίου: Καθαρίζεται από το Δήμο η διώρυγα με την πυκνή βλάστηση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πράξη έγινε η δέσμευση του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ζευγαρακίου ότι σε συνεργασία  με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Θύμιο Γρίβα, θα καθαριζόταν η διώρυγα με την πυκνή βλάστηση στην περιοχή, παρότι ανήκει στη δικαιοσία του ΤΟΕΒ.

Από νωρίς το πρωί, στο Κάτω Ζευγαράκι, ξεκίνησαν οι εργασίες  καθαρισμού, προκειμένου να αρθεί ο κίνδυνος πιθανής  πυρκαγιάς, με δεδομένο μάλιστα, όπως έχει ήδη γράψει το sinidisi.gr, ότι στο σημείο βρίσκονται κατοικίες.

“Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας στο καθαρισμό της διώρυγας.Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο Γριβα Ευθυμιο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας. Γιώργος Παπαναστασίου Δύναμη!”, αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Κώστας Παππάς και δημοσιοποιεί φωτογραφιό υλικό.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 301 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.