Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  4:50 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 11:40

Με τα γκολ στο Ατλέτικο Μινέιρο - Φλαμένγκο, σκοράρουν και οι δύο στη Νέα Υόρκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι Ατλέτικο Μινέιρο και Φλαμένγκο κοντράρονται στο πρώτο μεταξύ τους ματς με φόντο την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Βραζιλίας, ενώ το G/G δείχνει ασφαλής επιλογή στο ντέρμπι της Νέας Υόρκης για το Κύπελλο Αμερικής.

Πως να κερδίσω στο Blackjack: Ο αναλυτικός οδηγός

164. Νέα Υόρκη - Νέα Υόρκη Σίτι (03:30, 23/6)

Τοπικό ντέρμπι με αντιπαλότητα και νοκ-άουτ αγώνας για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου των ΗΠΑ. Οι δύο ομάδες πραγματοποιούν καλή σεζόν στο Πρωτάθλημα και βρίσκονται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Η Νέα Υόρκη έχει δύο νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της στο MLS (2-0-2), ενώ η Νέα Υόρκη Σίτι είναι αήττητη εδώ και 9 σερί αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα (7-2-0). ➥ Η πρόκριση αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες και ίσως χρειαστεί η διαδικασία της παράτασης ή ακόμα και των πέναλτι. Ποντάρισμα στο G/G σε απόδοση 1.75.

166. Ατλέτικο Μινέιρο - Φλαμένγκο (03:30, 23/6)

Για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Βραζιλίας, η Ατλέτικο Μινέιρο υποδέχεται τη Φλαμένγκο. Θα ακολουθήσει ρεβάνς, ενώ δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για το Πρωτάθλημα στο τελευταίο παιχνίδι τους, στο ίδιο γήπεδο (19/6, 2-0), με τους γηπεδούχους να κερδίζουν σχετικά εύκολα. ➥ Η Ατλέτικο Μινέιρο δείχνει σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, ενώ η Φλαμένγκο εξακολουθεί να «ψάχνεται» αγωνιστικά σε όλη τη σεζόν, ακόμα και μετά την πρόσφατη αλλαγή προπονητή. Ποντάρισμα στο Over 2,5 σε απόδοση 2.10.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστηκε 211 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.