Σάββατο, 4η Μαίου 2024  2:11 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 00:24

Στους ρυθμούς της Ευρωπαϊκής Ημέρας της Μουσικής το Αγρίνιο (εικόνες + video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής ήρθε και γέμισε το Αγρίνιο με μελωδίες, ήχους παραδοσιακούς και σύγχρονους, συναισθήματα, χρώματα και ελπίδα. Σε μια περίοδο δύσκολη, μετά από με ιδιαίτερες δυσκολίες, η δύναμη της τέχνης και της μουσικής κατάφερε να ενώσει, αλλάζοντας τους ρυθμούς της πόλης!

Το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου και ο Δήμος Αγρινίου στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Μουσικής συνδιοργανώνουν σήμερα δύο συναυλίες.

Η μια, στον πεζόδρομο της οδού Παπαστράτου είναι σε εξέλιξη και η δεύτερη είναι προγραμματισμένη για τις 21.00 στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Στον πεζόδρομο της οδού Παπαστράτου βρίσκεται η νεανική καμεράτα, η οποία παίζει μουσική κινηματογράφου.

Την διδασκαλία των κομματιών είχε αναλάβει η Αλεξάνδρα Πάκου, ενώ την διασκευή των κομματιών και την διεύθυνση η Αγλαΐα – Μαρία Γεωργακοπούλου

Στις 21.00 ήταν προγραμματισμένη η συναυλία του μουσικού συνόλου “ΛΑΪΚΟ – ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ”, του οποίου την διδασκαλία είχε αναλάβει ο Πέτρος Ντάνος, ο Δημήτρης Μανωλάτος και η Φωτεινή Μπερσή.

Η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου κα. Μπεκούλη
Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου κα. Παπαγεωργίου

sinidisi.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 389 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 00:31
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.