Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  5:20 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 23:23

Αγρίνιο: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των δωρεάν μετρήσεων οστικής πυκνότητας στον Δήμο (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε σήμερα στο χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου του Δήμου Αγρινίου, η δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας, δράση που διοργανώθηκε από το Κοινωνικό Ιατρείο, το Κέντρο Κοινότητας και τίς Δομές Αστέγων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με μεγάλο ενδιαφέρον, προέλευση και ενημέρωση των γυναικών, ενώ πραγματοποιήθηκε σε αρκετές τοπικές κοινότητες του Δήμου Αγρινίου, με την τελευταία ημέρα να ήταν η σημερινή.

Η Οστεοπόρωση είναι μια “σιωπηλή ασθένεια” επειδή δεν υπάρχουν σημεία ή συμπτώματα πριν από ένα κάταγμα, που χαρακτηρίζεται από σταδιακή απώλεια ασβεστίου η οποία καθιστά τα οστά λεπτότερα και πιο εύθραυστα.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής καθ’ όλη την διάρκεια της δράσης ήταν παρόν και στήριξε το έργο.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 483 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.