Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:00 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 09:15

Η ταινία "TOP GUN : MAVERICK" στον θερινό κιν/φο ΕΛΛΗΝΙΣ (απο Δευτέρα 20/6/2022)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει αλλαγή στο πρόγραμμα του Θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου ΕΛΛΗΝΙΣ.Από σήμερα Δευτερα 20 Ιουνίου 2022 θα προβάλλεται η ταινία : TOP GUNMAVERICK.Θα υπάρξει ενημέρωση για το πότε θα προβληθεί η ταινία CARD COUNTER

Από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 στο  Δημοτικό Κινηματογράφο ΄΄ΕΛΛΗΝΙΣ΄΄, στις 9:30 μ.μ.

TOP GUN : MAVERICK

Με πάνω από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους ιπτάμενους του Ναυτικού, ο Πιτ ‘’Μάβερικ’’ Μίτσελ (Τομ Κρουζ) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει. Συμμετέχει σε ακραίες αποστολές ως ένας θαρραλέος δοκιμαστικός πιλότος και αποφεύγει μια πιθανή προαγωγή που θα τον επηρέαζε αρνητικά. Καθώς εκπαιδεύει μερικούς αποσπασμένους πτυχιούχους για μια ειδική αποστολή την οποία δεν έχει βιώσει ποτέ κανένας πιλότος, ο Μάβερικ αντιμετωπίζει τον Υπολοχαγό Μπράντλεϊ Μπράντσο (Μάιλς Τέλερ), γιο του μακαρίτη φίλου του Μάβερικ αλλά και τον αξιωματικό παρακολούθησης Υπολοχαγό Νικ Μπράντσο, γνωστούς με τα ψευδώνυμα ‘’Ρούστερ’’ και ‘’Γκους’’ αντίστοιχα.
Αντιμετωπίζοντας ένα αβέβαιο μέλλον αλλά και τα φαντάσματα του παρελθόντος, ο Μάβερικ βρίσκει τον εαυτό του σε μια πάλη ενάντια στους πιο σκοτεινούς του φόβους, με αποκορύφωμα αυτή την αποστολή που απαιτεί την έσχατη θυσία από εκείνους που θα επιλεχθούν για να τη ζήσουν.

Σκηνοθεσία: Τζόζεφ Κοζίνσκι 
Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Μάιλς Τέλερ, Τζένιφερ Κόνελι, Τζον Χαμ, Γκλεν Πάουελ, Ρομπέρτα Σπάρτα, Λιούις Πούλμαν, Εντ Χάρις, Βαλ Κίλμερ  

Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΄΄ΕΛΛΗΝΙΣ΄΄ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 9.30 μ.μ 

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 26410-56754

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ  ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ

Ώρες προβολής: 9:30 μ.μ. Καθημερινά 
Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι :

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€

ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ) 4€

Διαβάστηκε 392 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022 09:26
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.