Κυριακή, 5η Μαίου 2024  7:33 πμ
 
wm small
Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 18:20

Nέα σενάρια για αμερικανικό ενδιαφέρον για τον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για ενδιαφέρον από την άλλη άκρη του Ατλαντικού για την εξαγορά της ΠΑΕ Παναιτωλικός κάνουν λόγο δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με το sdna.gr  «επενδυτικός όμιλος από τις ΗΠΑ φέρεται να βλέπει τον Παναιτωλικό ως ένα άκρως ενδιαφέρον project, επιθυμώντας να “ρίξει” κεφάλαια στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Το εν λόγω δημοσίευμα μάλιστα πηγαίνει και παρακάτω. Τονίζει ότι «Μένει να φανεί συν τω χρόνω εάν θα προχωρήσουν στο επόμενο βήμα χτυπώντας την πόρτα του Φώτη Κωστούλα με επίσημη πρόταση για την αγορά της αγρινιώτικης ομάδας».

Υπογραμμίζει ωστόσο ότι «κατά μία πληροφορία (που σηκώνει περαιτέρω ρεπορτάζ για επιβεβαίωση) έχει γίνει ήδη η πρώτη διερευνητική κρούση. Κάτω από απόλυτη μυστικότητα και χωρίς καμία απολύτως διαρροή».

Παρεμφερές δημοσίευμα υπήρξε προ ημερών και στη «Δίκη των Σπορ». Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται στην «επιφάνεια» τέτοια δημοσιεύματα.

Ο ίδιος ο Φώτης Κωστούλας έχει κατά καιρούς επιβεβαιώσει ότι υπήρξαν συζητήσεις με διάφορους ενδιαφερόμενους που δεν προχώρησαν. Σε κάθε περίπτωση, το αν εν προκειμένω υπάρχει «καπνός και φωτιά» ή πρόκειται για παραφιλολογία είναι κάτι που θα φανεί εν καιρώ.

titormosnet.gr 

Διαβάστηκε 440 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.