Σάββατο, 28η Ιανουαρίου 2023  7:51 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 14:20

Ο Σπήλιος Λιβανός στην αποχαιρετιστήρια συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδα Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ για τον απερχόμενο Ισραηλινό Πρέσβυ Yossi Amrani

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σπήλιος Λιβανός, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ, συμμετείχε στην αποχαιρετιστήρια συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ για τον απερχόμενο Πρέσβυ του Ισραήλ Yossi Amrani.

Ο Σπήλιος Λιβανός ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι πρόκειται για «έναν εξαιρετικό φίλο της Ελλάδας», ενώ στη συνέχεια επεσήμανε την εξαιρετική και αποτελεσματική δουλειά που έκανε ο απερχόμενος Πρέσβυς του Ισραήλ στη χώρα μας συμβάλλοντας στην περεταίρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Ελλάδας Ισραήλ.

Ο βουλευτής τόνισε, συγκεκριμένα, τη συμβολή του απερχόμενου Πρέσβυ στην εμπέδωση της Στρατηγικής Συμμαχίας μεταξύ των χωρών μας, την καταπολέμηση του αντισημιτισμού στην Ελλάδα, καθώς και τη διασφάλιση της ειρήνης και ασφάλειας στην περιοχή μας.

Ο Σπήλιος Λιβανός ευχαρίστησε, ακόμα, τον Yossi Amrani για την αγαστή συνεργασία που είχαν οι δύο άνδρες, ιδιαίτερα επί Υπουργίας του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπου όπως χαρακτηριστικά είπε «προσπαθήσαμε να βάλουμε τις βάσεις συνεργασίας κοινής ανάπτυξης στον εκσυγχρονισμό και αυτοματοματοποίηση του αγροδιατροφικού τομέα και στην ασφάλεια τροφίμων». Τέλος, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας απ΄ όποιο πόστο και εάν υπηρετούμε τις χώρες μας και τους λαούς μας».

Διαβάστηκε 307 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 14:22
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News