Κυριακή, 19η Μαίου 2024  6:47 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 17:58

Γκράφιτι μαθητών με ιδιαίτερα μηνύματα κοσμούν την πρόσοψη του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Mε γκράφιτι που εκπέμπουν ιδιαίτερα μηνύματα κοσμείται πλέον η μπροστινή όψη του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου.

Τις δημιουργίες  επιμελήθηκαν – ζωγράφισαν οι ταλαντούχοι μαθητές Ανδρέσσας Χρήστος, Καραγιώργος Τάσος, Μαραγιάννη Μελίνα, Μπαλάσκα Σωτηρία, Νάκας Κων/νος, Σαλμά Νίκη, Μπέτσης Ιωσήφ, Αγγελική Αναστασία Λούκα και Χαμπέου Γεωργία, με την καθοδήγηση των καθηγητριών του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών  Μετσοβίτη Αλεξάνδρας – Παπανίκου Βασιλικής και του Τομέα Δομικών Έργων Κωσταρά Ελένης.

Αναλυτικότερα, τα γκράφιτι παρουσιάζουν θέματα περιβαλλοντικά και ειρήνης στέλνοντας μηνύματα διαχρονικά ιδιαίτερα στους τωρινούς  χαλεπούς καιρούς που βιώνει η ανθρωπότητα.

«Εν γένει τα γκράφιτι εκφράζουν ένα μέρος της πραγματικότητας που ζούμε. Οι παρεμβάσεις έχουν ιδιαίτερο συμβολισμό διαχέοντας  μηνύματα κοινωνικού περιεχομένου. Τέλος να ευχαριστήσουμε για την υλοποίηση της δράσης τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Ζαρκαβέλη Χρήστο», καταλήγει η σχετική ενημέρωση.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 357 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.