Παρασκευή, 17η Μαίου 2024  10:08 πμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 11:55

Αγρίνιο: Εγκαίνια της 1ης Έκθεσης Ρομποτικής και Τεχνολογίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εγκαινιάστηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 η 1η Έκθεση Ρομποτικής και Τεχνολογίας στο Αγρίνιο. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου για να παρακολουθήσει τα εγκαίνια της Έκθεσης που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου και το Πρότυπο Κέντρο Έρευνας Ρομποτικής και Τεχνολογίας «Makerlab» με τη συμμετοχή τριών ομάδων ρομποτικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Στην Έκθεση απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αγρινίου, κ. Γεώργιος Παπαναστασίου ,ο Ιδρυτής του Makerlab, κ. Παναγιώτης Θεοχάρης, ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Αιτ/νίας, κ. Λίνος Μπλέτσας, καθώς και ο Δρ Παναγιώτης Κουστουμπάρδης ως εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Πατρών και του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών ΕΕΛΛΑΚ. Παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Μαρία Παπαγεωργίου, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών υπηρεσιών κ. Κωνσταντίνος Ζώης και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Αγρινίου κ. Κωνσταντίνος Κιτσοπάνος.

Η Έκθεση θα λειτουργεί στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου έως τις 12 Ιουνίου 2022 από τις 9:00 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ. και από τις 6:00 μ.μ. έως τις 9:00 μ.μ.

Διαβάστηκε 625 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.