Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  2:15 μμ
 
wm small
Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 17:53

Τρελή πρόταση από Λευκορωσία για Καρέλη – Τι θα κάνει ο Παναιτωλικός!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Νίκος Καρέλης έκανε τρομερή σεζόν στο Αγρίνιο, θέλει να μείνει, αλλά οι σειρήνες από έξω ακούγονται, έχουν πολλά χρήματα και ο Παναιτωλικός… ακούει.

Ο Παναιτωλικός είναι η αλήθεια πως έστρωσε την καριέρα που είχε ο Νίκος Καρέλης, η οποία είχε πάρει την κάτω βόλτα. Οι δύο πλευρές είναι μακριά οικονομικά από την ανανέωση του συμβολαίου και η πρόταση από Λευκορωσία κάνει ακόμα πιο περίπλοκα τα πράγματα.

Μετά από μία στείρα ποδοσφαιρική 3ετία, στην ομάδα, ο Νίκος Καρέλης ξανάνιωσε κάνοντας εξαιρετική σεζόν στη Super League 1! Η (εκ νέου) συνύπαρξή του με τον Γιάννη Αναστασίου στον Παναιτωλικό του έδωσε το ανάλογο boost και εκείνος με την σειρά του έγραψε 9 γκολ σε 33 αγώνες.

Επόμενη μέρα; Αξίωσε σχεδόν 180 χιλιάρικα στο Αγρίνιο για ανανέωση, ποσό που όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», απέχει ένα 30% από την αντιπρόταση που έκανε ο Παναιτωλικός.

Πήγε 30 ετών και γνωρίζει πως ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Οπότε η πρόταση 200.000 ευρώ που «έσκασε» από την Λευκορωσία τον έχει βάλει σε σκέψεις. Η φαμίλια στηρίζει τον Νικόλα…

πηγή: sportime.gr

Διαβάστηκε 490 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.