Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:00 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 11:13

Τίνα Τράκου - Μη Λυπάσαι | Νέο Digital Single – Video Clip

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η  Τίνα Τράκου επιστρέφει και μας παρουσιάζει μια νέα πτυχή της καλλιτεχνικής της προσωπικότητας. Πρόκειται για το νέο της Digital Single «Μη Λυπάσαι» μέσα από τη συνεργασία της με την InSideOut Music Web Promotion. Ένα ευαίσθητο χασάπικο, με μια νοσταλγία, που σε παραπέμπει στα κλασσικά  τραγούδια του Ελληνικού Κινηματογράφου. Mε φωνητική και συναισθηματική ωριμότητα, η Τίνα ευαισθητοποιεί τις πιο κρυφές μας σκέψεις για το πως τελικά στον έρωτα αλλά και στη ζωή γενικότερα, ποτέ δεν ξέρεις αν θα είσαι μόνος η αν θα καταφέρεις να γίνεις ένα με το αντικείμενο του πόθου σου. 

Στην σκληρή εποχή που διανύουμε, η Τίνα Τράκου – που βρήκε το μουσικό της «άλλο μισό» στο πρόσωπο του συνθέτη και στιχουργού του τραγουδιού Νίκου Παπαδόπουλου – επιμένει με αφοσίωση στο λαϊκό τραγούδι, στους καθαρούς ήχους αλλά και στους αληθινούς στίχους που αγγίζουν την ψυχή των ακροατών όποιας ηλικίας κι αν είναι. Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε και παρουσιάστηκε σαν ένα μικρό θεατρικό, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του AlatzaZ (Τάσου Αλατζά) με απώτερο σκοπό την άμεση ευαισθητοποίηση του θεατή απέναντι σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα (ΑΜΕΑ) και στην προσπάθεια να αντιμετωπίζονται σαν ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας, άνθρωποι με ταλέντα όπως η Νανά Τζαβάρα, που υποδύεται την ηρωίδα της ιστορίας, με αγάπη προς την τέχνη, θα πρέπει να έχουν θέση στη ζωή μας για να μας δείχνουν πως η δύναμη της ψυχής ξεπερνάει κάθε εμπόδιο και σε πηγαίνει όλο και πιο κοντά στο στόχο σου.

Η Τίνα, σαν ιδρυτικό μέλος του συλλόγου “ΔΩΣΕ ΖΩΗ”, μας ξαφνιάζει ευχάριστα ξανά, δίνοντας μια ιδιαίτερη αξία στη νέα της μουσική παρουσίαση. Το μότο της…. «Η τέχνη στο βωμό της προσφοράς», μας κεντρίζει το ενδιαφέρον να ακούσουμε και να δούμε το «Μη Λυπάσαι» από πολλές οπτικές.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του τραγουδιού, θα διατεθούν για την στήριξη του συλλόγου αρωγής παιδιών με αναπηρία “ΔΩΣΕ ΖΩΗ” και των οικογενειών τους.

 

Διαβάστηκε 522 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία