Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  2:14 μμ
Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 09:56

Παναιτωλικός: Το κρίσιμο πενθήμερο, ο Κορνέλιους και οι επόμενες κινήσεις της ΠΑΕ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η τριμελής Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, με ψήφους 2-1, αθώωσε τον Παναιτωλικό όσον αφορά την αρχική εισήγηση για υποβιβασμό του συλλόγου, κρίνοντας πως δεν υπάρχει χειραγώγηση του αγώνα ΟΦΗ-Παναιτωλικός. Του επέβαλε, όμως, βαρύ χρηματικό πρόστιμο ύψους 300.000 ευρώ.

Στον Χρήστο Κουτσοσπύρο επιβλήθηκε πρόστιμο 40.000 ευρώ και απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τα επόμενα 10 χρόνια.

Με πρόστιμο 20.000 ευρώ φέρεται να τιμωρήθηκε και ο ποδοσφαιριστής Κορνέλιους, χωρίς ακόμα να έχει διαρρεύσει το σκεπτικό της συγκεκριμένης ποινής.

Ο Παναιτωλικός, λοιπόν, συνεχίζει κανονικά στη μεγάλη κατηγορία και η δικαστική του περιπέτεια τελειώνει υπό μια προϋπόθεση: ότι δε θα ασκήσει έφεση επί της αθωωτικής απόφασης ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας το επόμενο πενθήμερο, ζητώντας εκ νέου τον υποβιβασμό της ομάδας.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός, από μεριάς της, έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση εντός δυο εργάσιμων ημερών, ώστε να μειωθεί το επιβληθέν πρόστιμο των 300.000 ευρώ.

Αναμένονται με ενδιαφέρον, λοιπόν, οι όποιες εξελίξεις, τόσο από πλευράς ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, όσο κι από την ομάδα του Αγρινίου. Το χρηματικό ποσό που πρέπει να καταβληθεί ως τιμωρία, άλλωστε, μόνο μικρό δε θεωρείται, εάν αναλογιστεί κανείς το συνολικό μπάτζετ της ομάδας.

Νικόλας Δρέλλιας - agrinionews.gr

Διαβάστηκε 424 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News