Παρασκευή, 17η Μαίου 2024  5:17 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2022 09:50

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: Κατάργηση υποχρεωτικότητας χρήσης μασκών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο  Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου ενημερώνει τα μέλη του ότι, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 30819/2022, η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 2676/Β/31-5-2022, από την Τετάρτη 1η Ιουνίου τέθηκαν σε ισχύ τα νέα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ από 1ης Ιουνίου 2022 καταργείται η υποχρεωτικότητα χρήσης προστατευτικών μασκών τόσο για το καταναλωτικό κοινό όσο και για τους εργαζόμενους σε λιανεμπόριο, είτε πρόκειται για κλειστούς χώρους είτε για υπαίθριους.

Παραμένουν εν ισχύ μόνο η τοποθέτηση/χρήση αλκοολούχου διαλύματος περιεκτικότητας άνω του εβδομήντα τοις εκατό (70%) για την αντισηψία χεριών και ο εξαερισμός των χώρων με φυσικό ή τεχνητό τρόπο.

Τέλος παραμένει η υποχρέωση διενέργειας ενός (1) rapid test την εβδομάδα για τους ανεμβολίαστους ή μη πλήρως εμβολιασμένους.

Διαβάστηκε 454 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.