Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  3:28 πμ
 
wm small
Σάββατο, 28 Μαϊος 2022 19:38

Κ. Καραγκούνης για Παναιτωλικό: Κανείς δεν θα παίξει παιχνίδια (vid)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης ήταν από τους πρώτους πολιτικούς της Αιτωλοακαρνανίας που πήρε θέση στην υπόθεση του Παναιτωλικού. Επανήλθε στην εκπομπή της ΝΕΤ24 του δημοσιογράφου Βασίλη Ταλαμάγκα.

“Η ανεξάρτητη δικαιοσύνη θα αποφανθεί ισότιμα και θα δει τα πράγματα όπως είναι. Θεωρώ ότι κανείς δεν μπορεί να παίξει παιχνίδια μικροπαραγοντισμού. Η ομάδα έχει αποδείξει ότι είναι τίμια. Η διοίκηση του κ. Κωστούλα έχει κάνει τεράστιες επενδύσεις και παραμένει υγιής ομάδα” είπε μεταξύ άλλων.

Ο επίσης προσκεκλημένος της εκπομπής Τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλος Ξανθόπουλος, έβαλε την παράμετρο της συλλογικής ευθύνης, αναφέροντας ότι επειδή ένας παράγοντας έκανε στην προσωπική του ζωή κάτι, δεν μπορεί να την πληρώσει το σύνολο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής:

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 245 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.