Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:49 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 27 Μαϊος 2022 20:53

ΟΣΔΕ 2022: σε πλήρη εξέλιξη η υποβολή Δηλώσεων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μεγάλη η προσέλευση στο ΚΥΑ της Ένωσης Αγρινίου και στα υποκαταστήματα.

Αναφορικά με την πρόοδο της υποβολής των ΕΑΕ 2022 στο κυβερνητικό νέφος (G-Cloud), μέσω του δικτύου των πιστοποιημένων ΚΥΔ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ, το πλήθος των αιτήσεων ανέρχεται στις 56.000 οριστικοποιημένες και 313.000 πρόχειρες, ενώ ο ρυθμός υποβολής και οριστικοποίησης αυξάνεται καθημερινά.

"Ο ΟΠΕΚΕΠΕ θα συνεχίσει να βελτιώνει τόσο τις λειτουργικές υπηρεσίες της εφαρμογής ΕΑΕ 2022 όσο και τις υπηρεσίες ενημέρωσης και επίλυσης προβλημάτων προς τα ΚΥΔ, προκειμένου να διασφαλισθεί η απρόσκοπτη ροή της συλλογής των αιτήσεων των γεωργών μέχρι την καταληκτική ημερομηνία 30-06-2022 (για τις αιτήσεις χωρίς ποινή)", αναφέρει ο Οργανισμός.

⇒⇒ Για μια ακόμη χρονιά η Ένωση Αγρινίου επιβεβαιώνει τον πρωταγωνιστικό της ρόλο και στις Αιτήσεις Ενιαίας Ενίσχυσης (δηλώσεις ΟΣΔΕ) καθώς από την πρώτη στιγμή η προσέλευση των παραγωγών είναι μεγάλη …και σταθερά αυξανόμενη. Οι παραγωγοί, όπως ακριβώς έκαναν και όλα τα προηγούμενα χρόνια, προσέρχονται στο Κέντρο Υποστήριξης Αγροτών, στα κεντρικά μας γραφεία στην Παλαμά 20, στα υποκαταστήματα του Συνεταιρισμού και στα συνεργεία που έχουν κατανεμηθεί σε ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία, προκειμένου να υποβάλουν τις Δηλώσεις ΟΣΔΕ και να διασφαλίσουν την επιδότησή τους.

⇒⇒ Η Ένωση Αγρινίου είναι πρωτοπόρος και στον τομέα της παροχής υπηρεσιών προς τους αγρότες, προσφέρει ταυτόχρονα ένα ολοκληρωμένο πλέγμα συμβουλευτικών και εμπράγματων υπηρεσιών, που διασφαλίζουν την επιδότηση και δημιουργούν τις συνθήκες αξιοποίησης των αναπτυξιακών προγραμμάτων, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες κάθε παραγωγού.

Διαβάστηκε 475 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία