Τρίτη, 21η Μαίου 2024  6:28 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 16 Μαϊος 2016 18:11

Το Νοσοκομείο Αγρινίου χορήγησε εργαστηριακό εξοπλισμό στο 2ο ΕΠΑ.Λ.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Διεύθυνσης του 2ου ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΝ Αγρινίου για τη χορηγία εργαστηριακού εξοπλισμού:

« Δεν υπάρχουν ιδέες – υπάρχουν μονάχα άνθρωποι που κουβαλούν τις
– κι αυτές παίρνουν το μπόι του ανθρώπου που τους κουβαλάει.»

Ν. Καζαντζάκης

Ευχαριστούμε θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΝ Αγρινίου και ιδιαίτερα την κα Σούκη Ελένη Αναπληρώτρια Δ/ντρια του Νοσοκομείου, για την έμπρακτη υποστήριξή τους στην αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού του σχολείου μας.
Δωρίζοντας παροπλισμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, αφ ενός αξιοποιείται υλικό που δεν χρησιμοποιείται και εξοικονομούνται πόροι σε οικονομικά δύστοκες εποχές και αφ ετέρου εμπλουτίζεται ο τεχνολογικός εξοπλισμός του σχολείου μας, που αποτελεί προϋπόθεση για να εκπαιδευτούν σύμφωνα με τις επικρατούσες παιδαγωγικές και διδακτικές αρχές οι μαθητές μας και αυριανοί νοσηλευτές που θα στελεχώσουν τον ευαίσθητο τομέα της υγείας.
Ο εξοπλισμός που μας χορηγήθηκε:
1. Κρεβάτι μονό με στρώμα νέας τεχνολογίας
2. Κομοδίνο με ενσωματωμένο τραπέζι φαγητού
3. Τροχήλατο καρότσι νοσηλείας
4. Παραβάν
Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε και να μην ευχαριστήσουμε θερμά την κα Ντούμα Δήμητρα υπάλληλο του ΓΝ Αγρινίου που υποστήριξε ένθερμα το αίτημα μας και παρακολουθούσε την πορεία της διαδικασίας καθημερινά όπως επίσης και τον κο Σαράκη Παύλο για την διευκόλυνση που παρείχε για την διεκπεραίωση της χορήγησης του εξοπλισμού.
Με εκτίμηση

Ο Δ/ντής του 2ου ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου

Φλωρόπουλος Αθανάσιος

 

Διαβάστηκε 1030 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.