Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  9:29 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 25 Μαϊος 2022 11:28

Δεν το χάνει ο Μουρίνιο, ξεκάθαρο φαβορί η Ομόνοια.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ρόμα και Φέγενορντ αναμετρώνται απόψε, στο ματς που θα κρίνει τον νικητή του πρώτου ιστορικά Conference. Παράλληλα, σήμερα διεξάγεται και ο τελικός του Κύπελλου στην Κύπρο, με την Ομόνοια να αντιμετωπίζει τον Εθνικό Άχνας.

Παράλληλα, έχει και τένις το μενού. Διαβάστε εδώ τα πιο έγκυρα Ρολάν Γκαρός Προγνωστικά

300. Ρόμα – Φέγενορντ (22:00)

Στο σπουδαίο ματς της ημέρας και συγκεκριμένα στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ (με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί). Η Ρόμα έφτασε έως τον τελικό, αποκλείοντας τη Λέστερ στα ημιτελικά (1-1 εκτός, 1-0 εντός). Κατά πολλούς χαρακτηρίζεται ως φαβορί, έχοντας τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της. Αρκετά καλά τα νούμερα που έχει κόντρα σε ολλανδικές ομάδες (4-4-2). Σημαντική η επιστροφή του Μικιταριάν. Η Φέγενορντ πραγματοποίησε σπουδαία πορεία στη διοργάνωση. Διαθέτει καλές μονάδες, που φάνηκαν στα μεγάλα παιχνίδια (με Σλάβια Πράγας, Μαρσέιγ). Όλα τα λεφτά φυσικά ο αρχισκόρερ Ντέσερς.

Δεν βλέπουμε ματς με τρελές συγκινήσεις, απλά περιμένουμε να πάρει ο «Special Οne» το ραβδάκι του και να οδηγήσει τη Ρόμα στη νίκη, που προσφέρεται στο 2.43.

1474. Ομόνοια – Εθνικός Άχνας (19:00)

Ξεκίνημα με τον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου (με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί). Η Ομόνοια ξεπέρασε το εμπόδιο της Ανόρθωσης στα ημιτελικά (2-0 και 1-1). Είναι σε καλή κατάσταση, καθώς αγνοεί την ήττα στα 9 τελευταία επίσημα ματς (5-4-0). Ο Εθνικός Άχνας έκανε την έκπληξη και άφησε εκτός την ΑΕΚ Λάρνακας (δύο νίκες, 2-1 και 3-1). Υπάρχει αισιοδοξία για το σπουδαίο παιχνίδι, αλλά θα χρειαστεί να κάνει υπέρβαση για να φτάσει στο τρόπαιο.

Ξεκάθαρο φαβορί η Ομόνοια, θα έχει τη στήριξη των οπαδών της, οπότε μπορεί να φτάσει σε εύκολη νίκη. Κρατάμε το «1 & Over 1,5» σε απόδοση 1.97.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διαβάστηκε 281 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.