Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:09 πμ
 
wm small
Τρίτη, 24 Μαϊος 2022 22:54

Δράσεις καθαριότητας στην Κοινότητα Αρχοντοχωρίου (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δράσεις καθαριότητας στην Κοινότητα Αρχοντοχωρίου, από το συνεργείο Φυτειών, των συμβασιούχων του Δήμου Ξηρομέρου

Η δημοτική αρχή σε συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων, συνεχίζει τις καθημερινές παρεμβάσεις καθαριότητας σε όλες ανεξαιρέτως τις Κοινότητες του Δήμου Ξηρομέρου.

Αυτή την φορά στη Κοινότητα Αρχοντοχωρίου, όπου με την βοήθεια των συμβασιούχων από το συνεργείο Φυτειών του Δήμου Ξηρομέρου, του προγράμματος ανέργων ηλιακής ομάδας 55-67 του ΟΑΕΔ, πραγματοποιήθηκαν πολλαπλές δράσεις καθαριότητας.

Το πρόγραμμα 55-67 του ΟΑΕΔ το αξιοποίησε για πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό η παρούσα δημοτική αρχή, με ελάχιστο οικονομικό κόστος για το ταμείο του Δήμου Ξηρομέρου, δίνοντας δουλειά σε συμπατριώτες μας, οι οποίοι έχουν χωριστεί σε ομάδες εργασίας και παρεμβαίνουν στις Κοινότητες σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου, με έργο σημαντικό και ορατό σε όλους μας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 738 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.