Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  10:47 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Μαϊος 2022 11:44

Kαι η Γιολάντα Διαμαντή με την κόρη της στο 11ο Trichonian Wakeboard Cup

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε η Τριχωνίδα γνώρισε μεγάλες πιένες και με το 11ο Trichonian Wakeboard Cup, το κορυφαίο ναυταθλητικό γεγονός στη μεγαλύτερη φυσική λίμνη της χώρας.

Κόσμος πολύς ήρθε να απολαύσει τους αγώνες αλλά και να βρει αναψυχή δίπλα στην λίμνη, όχι μόνο από την περιοχή αλλά από όλη την χώρα.

Για παράδειγμα η πολύ γνωστή τηλεοπτική και ραδιοφωνική παραγωγός Γιολάντα Διαμαντή με την κόρη της έδωσαν το “παρών” και η μικρούλα ως αθλήτρια διακρίθηκε μάλιστα, γι’ αυτό και το στιγμιότυπο με το κύπελο στο χέρι άλλωστε!

Η Γιολάντα Διαμαντή εδώ και χρόνια έχει διαλέξει να ζήσει με την πενταμελή οικογένειά της στην Λευκάδα, μακριά από την ανυπόφορη καθημερινότητα στην Αθήνα, οπότε ξέρει να εκτιμήσει καλύτερα από τον καθένα ομορφιές σαν της Τριχωνίδας αλλά και γεγονότα αν το 11ο 11ο Trichonian Wakeboard Cup.

Οι αγώνες, ενταγμένοι στο επίσημο αγωνιστικό καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλάσσιου Σκι, προσέφεραν μοναδικές στιγμές, τόσο αθλητικές όσο και αναψυχής, σε όλες τις ηλικίες. Κάτι που αποτυπώνεται από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν άπαντες στα κοινωνικά δίκτυα, επώνυμοι και μη.

Η συνέχεια με την επόμενη διοργάνωση είναι βέβαιο ότι θα έχει ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις και πρόσθετη αξία στην ζωή μας γύρω από την “θάλασσα της Αιτωλίας”.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 520 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.