Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  6:17 πμ
 
wm small
Τρίτη, 17 Μαϊος 2022 19:05

Με ισχυρή νομική εκπροσώπηση ο Παναιτωλικός ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τρεις κορυφαίοι επαγγελματίες του νομικού κλάδου θα υπερασπιστούν τον Παναιτωλικό στην πολύκροτη υπόθεση που απειλεί με υποβιβασμό τον αγρινιώτικο σύλλογο.

Πρόκειται για τους Πιλάβιο, Δημητρακόπουλο και Βοσκόπουλο. Και οι τρεις είναι εκ των εμπειρότερων δικηγόρων της χώρας, έχοντας αναλάβει πλήθος σημαντικών υποθέσεων.

Το όνομα του Σοφοκλή Πιλάβιου, βέβαια, ξεχωρίζει. Άριστος γνώστης της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας, έχει διατελέσει πρόεδρος της ΕΠΟ, καθώς και arbitrator, δηλαδή δικαστής-«διαιτητής» του διεθνούς Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου (CAS).

Όπως έγινε σήμερα γνωστό, η πρώτη δικαστική «πράξη» έχει οριστεί για τις 25 Μαΐου, αλλά η υπόθεση δεν αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα, αφού κατά πάσα πιθανότητα θα εξεταστεί και σε δεύτερο βαθμό, όποια κι αν είναι η πρωτόδικη απόφαση.

Νικόλας Δρέλλιας

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 426 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.