Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:22 μμ
 
wm small
Τρίτη, 17 Μαϊος 2022 18:43

Αγρίνιο: Θερμό χειροκρότημα και κατάμεστο ΔΗΠΕΘΕ για τον «Γενικό Γραμματέα» της ΘεατρόPolice

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το θερμό χειροκρότημα του κοινού και τις καλύτερες κριτικές απέσπασε για μια ακόμη χρονιά η ΘεατρόPolice. Στις 13,14 και 15 Μαΐου ανέβασε στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου το έργο του Ηλία Καπετανάκη «Ο Γενικός Γραμματέας».

Αναφέρει σε σχετική ενημέρωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας:

Η πολυβραβευμένη θεατρική ομάδα, η οποία απαρτίζεται από εν ενεργεία αστυνομικούς, έβαλε για μια ακόμη φορά τον πήχη ψηλά και μας έκανε όλους περήφανους για το αποτέλεσμα της δουλειάς της. Οι αστυνομικοί που μετέχουν στην θεατρική ομάδα, πέρα από το ύψιστο κοινωνικό αγαθό, αυτό της ασφάλειας που παρέχουν στην κοινωνία και πέραν του ωραρίου εργασίας τους, εργάσθηκαν άπειρες ώρες για να προσφέρουν πολιτισμό, και κοινωνική αλληλεγγύη. Στις τρεις παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν η αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου ήταν κατάμεστη και δυστυχώς δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν την παράσταση όλοι όσοι το επιθυμούσαν. Ελπίζουμε να μας δοθεί η δυνατότητα να ανέβει για κάποιες ακόμα παραστάσεις στο μέλλον.

Οι παραστάσεις ήταν αφιερωμένες σε συνάδελφό μας, η οποία απουσιάζει εδώ και ένα χρόνο απ’ την υπηρεσία με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Για αυτό το λόγο υπήρχε κουμπαράς στην έξοδο του Θεάτρου όπου συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό για την οικονομική της ενίσχυση.

Η τοπική διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας ως φορείς της θεατρικής ομάδας, ευχόμαστε στην συνάδελφό μας να γίνει γρήγορα καλά και να επιστρέψει στα καθήκοντά της. Νιώθουμε επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που συμμετέχουν στην θεατρική ομάδα για την δουλειά που έκαναν όλη την χρονιά ώστε να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα. Την σκηνοθέτη της ομάδας μας κα. Γιούλη Μαρούση, καθώς και τους συνεργάτες της. Τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Παπαναστασίου, το Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του κ. Καραγεώργο για την ένταξη της ομάδας μας στις συνεργασίες του ΔΗΠΕΘΕ με ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες. Χωρίς την δική τους υποστήριξη δεν θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή της ΓΕ.Π.Α.Δ.Δ.Ε. Υπ/γο Μαρτζάκλη Απόστολο και τον Διευθυντή της Δ.Α Ακαρνανίας Α/Δ κ. Γαλαζούλα Δημήτρη για την υποστήριξη της ομάδας μας. Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά το θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας που για μια ακόμη χρονιά γέμισε το θέατρο καταχειροκροτώντας την δουλειά της ομάδας μας όπως και για το σημαντικό ποσό που εισέφεραν για την οικονομική ενίσχυση της συναδέλφου μας.

Δέσμευση όλων μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην κοινωνία ασφάλεια, πολιτισμό, αλληλεγγύη και να αποτελούμε κίνητρο για θετικές δράσεις και θετικά πρότυπα.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 404 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.