Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  2:27 μμ
 
wm small
Τρίτη, 17 Μαϊος 2022 18:42

Στο Αγρίνιο το 36ο Επιστημονικό Συνέδριο της Ελληνικής Ζωοτεχνικής Εταιρίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ελληνική Ζωοτεχνική Εταιρεία (Ε.Ζ.Ε.) ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 36ου Ετήσιου Επιστημονικού Συνεδρίου της που θα λάβει χώρα στην πόλη του Αγρινίου στο Παπαστράτειο Μέγαρο, από 5 έως 7 Οκτωβρίου 2022.

Το Συνέδριο θα υποστηριχθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Αγρινίου.

Σκοπός του Συνεδρίου είναι αφενός η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της ερευνητικής δραστηριότητας των μελών της Ε.Ζ.Ε. σε θέματα διατροφής, εκτροφής, γενετικής και αναπαραγωγής παραγωγικών ζώων, υδατοκαλλιεργειών και ποιότητας προϊόντων ζωικής προέλευσης, αφετέρου η ενημέρωση του ευρύτερου επιστημονικού γεωτεχνικού δυναμικού της Χώρας μας και κάθε άλλου ενδιαφερομένου για τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στα θέματα Ζωικής Παραγωγής.

Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που η Ελληνική Ζωοτεχνική Εταιρεία διεξάγει το Συνέδριό της στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και μάλιστα σε μια περίοδο με ιδιαίτερη σημασία, καθώς κορυφώνεται διεθνώς η ανησυχία σχετικά με την επισιτιστική ασφάλεια και επάρκεια.

  • Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το δικτυακό τόπο: http://www.eze.gr/events.html
Διαβάστηκε 253 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία