Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  9:54 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 16 Μαϊος 2022 14:34

Πληροφορίες για επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών στα έργα του Άκτιο-Αμβρακία την Τετάρτη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Αιτωλοακαρνανία και ειδικότερα στα εργοτάξια του δρόμου Άκτιο-Αμβρακία αναμένεται να βρεθεί την προσεχή Τετάρτη, σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, ο Υπουργός Υποδομών, Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Ο Υπουργός θα επισκεφθεί για να επιθεωρήσει τα έργα στο τμήμα της παράκαμψης Αμφιλοχίας καθώς και -κατά πάσα πιθανότητα- τμήμα των εργασιών στην περιοχή της Βόνιτσας.

Οι εργασίες προχωρούν με πυρετώδεις ρυθμούς. Το κομμάτι που αφορά την παράκαμψη της Αμφιλοχίας είναι το δεύτερο τμήμα που θα δοθεί στην κυκλοφορία μετά το τμήμα Βόνιτσα – Άκτιο. Πρόκειται για τα 17 χιλιόμετρα που ξεκινούν την έξοδο της Ιόνιας Οδού στον Κόμβο Αμβρακίας στο Σαμάρι μέχρι τον κόμβο Δρυμού – Λουτρακίου, στη διασταύρωση για Άγιο Βάρβαρο.

Τα συνεργεία «τρέχουν» προκειμένου η παράκαμψη να παραδοθεί τον Αύγουστο, αν και πιθανότερο φαντάζει το ενδεχόμενο αυτό να συμβεί τον Σεπτέμβριο. Επί τούτου αναμένεται και με μεγάλο ενδιαφέρον πιθανή τοποθέτηση από μεριάς του Υπουργού.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 376 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.