Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  7:43 μμ
 
wm small
Κυριακή, 15 Μαϊος 2022 23:14

Οργανωμένοι φίλαθλοι Λαμίας: Δε θέλουν να “σωθούν” με άδικη τιμωρία του Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οργανωμένοι φίλαθλοι της Λαμίας, δε θέλουν να “σωθούν” με άδικη τιμωρία Παναιτωλικού παρότι μια ενδεχόμενη εξοντωτική τιμωρία του Παναιτωλικού θα ισοδυναμούσε με “σωτηρία” για την ομάδα τους η οποία θα παρέμενε στην κατηγορία, ακόμα και αν δεν πετύχαινε τους αγωνιστικούς της στόχους.

Σε μια μακροσκελή ανακοίνωσή τους στο Facebook που αναδημοσιεύει το lamiara.gr με διαπιστώσεις για τους αγώνες playouts, οι “Φαντομάδες” κάνουν αναφορά και στην καταγγελία σε βάρος του Παναιτωλικού.

Οι οπαδοί της Λαμίας χαρακτηρίζουν καλά οργανωμένη ομάδα τον Παναιτωλικό, με  φιλάθλους και ρόστερ και εκφράζουν την αντίθεσή τους στον υποβιβασμό “με αυτόν τον τρόπο”.

Το σημείο της ανακοίνωσης που αφορά τον Παναιτωλικό

Ο @@@,ωχ συγγνώμη λατρεμένος, στη πόλη μας, ΚΟΝΤΟΣ, εμφανίστηκε τη προηγούμενη βδομάδα,λέγοντας ότι η ομάδα του Αγρινίου θα δικαστεί τις επόμενες μέρες για την υπόθεση στοιχηματισμού.. αν η ομάδα του Παναιτωλικού κριθεί ως ενοχή, αυτόματα η ομάδα μας μένει και κατηγορία χωρίς την διαδικασία μπαράζ.. δε θα κάνουμε περεταίρω ανάλυση τώρα για το αν είναι σωστό η όχι…

Εξάλλου δικαστές και φαρισαίοι δεν είμαστε… ωστοσο ξεκαθαρίζουμε το εξής..

Σαν ΛΑΜΙΑΡΕΣ, Σαν ΦΑΝΤΟΜΙΑ και Σαν ΟΠΑΔΟΙ που έχουμε σκάσει σε κάθε μήκος και πλάτος της Ελλάδας για να δούμε τη ΛΑΜΙΑΡΑ ΜΑΣ τονίζουμε ότι!

Θελουμε τη Βέροια στα μπαράζ και να σκάσουμε τρελαμένοι πάνω! Να πάρουμε το διπλό μας, να κάνουμε την εκδρομαρα μας, να τα πάθουν όλα στην Ημαθία και να γυρίσουμε πίσω μένοντας στην κατηγορία!

Αν πάλι δε γίνει αυτό,Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΜΑΣ να πάμε εδω στα περίχωρα στη λειβαδια και να τους ξαναδείξουμε ποιος κάνει κουμάντο στη ΣΤΕΡΕΑ….ΞΑΝΑ! Όπως πριν 3 χρόνια που είμασταν οι 4πλασιοι απο σας θυμάστε έτσι;

Όπως και να έχει είτε Βέροια είτε λειβαδια…ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΝ!

ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ!

Και αν θέλετε την γνώμη μας;;; ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ! Πολύ καλά οργάνωμενη ομάδα με φιλαθλους κ ρόστερ που δεν της επιτρέπει να πέσουν κατηγορία με αυτό το τρόπο..

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 408 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.