Τρίτη, 21η Μαίου 2024  4:20 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 13 Μαϊος 2016 14:56

Εκδήλωση της ΕΠΑΣ Μαθητείας Αγρινίου (18/5/2016)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) καλεί επιχειρήσεις και νέους σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Μαθητεία και Γραφεία Διασύνδεσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ο.Α.Ε.Δ. με την αγορά εργασίας: Ευκαιρίες και Οφέλη για Επιχειρήσεις και Νέους».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μάη 2016 στις 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου 53 και Σμύρνης) στο Αγρίνιο με ελεύθερη είσοδο.

Το έργο «Δημιουργία Γραφείων Διασύνδεσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Γ.Δ.Ε.Ε.) με την Αγορά Εργασίας του Ο.Α.Ε.Δ.» υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και δια βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Διαβάστηκε 1502 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Μαϊος 2016 15:01
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.