Παρασκευή, 20η Μαίου 2022  7:43 μμ
 
wm small
Σάββατο, 14 Μαϊος 2022 10:00

Πολιτιστική Διπλωματία και εξωστρέφεια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κατά την παραμονή της στην Κωνσταντινούπολη η Χρυσούλα Τασολάμπρου είχε κατ' ιδίαν συνάντηση με τη Γενική Πρόξενο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη κ. Τζωρτζίνα Σουλτανοπούλου. Στο πλαίσιο της συνάντησης, αντάλλαξαν απόψεις και προτάσεις για την ανάπτυξη συνεργασίας σε πεδία κοινού ενδιαφέροντος, με στόχο την εξωστρέφεια, τη δημιουργικότητα στον τομέα του πολιτισμού και τη γόνιμη αλληλοεπίδραση του Γενικού Προξενείου με τα πολιτιστικά σωματεία της κ. Τασολάμπρου.

Στην κατεύθυνση αυτή η κ. Σουλτανοπούλου αποδέχθηκε την πρόταση της κ. Τασολάμπρου για υλοποίηση μελλοντικών δράσεων με το πάντα επίκαιρο θέμα της αρμονικής συνύπαρξης λαών και ταυτοτήτων απαλλαγμένη από στερεότυπα και καχυποψίες.

Την ίδια μέρα στη Βιβλιοθήκη του Σισμανόγλειου Μεγάρου η κ. Τασολάμπρου δώρισε ανάτυπα του βιβλίου της και ξεναγήθηκε στους χώρους του κτιρίου.

tasolamproy instabul

Διαβάστηκε 65 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα