Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:06 πμ

wm small
Παρασκευή, 13 Μαϊος 2022 18:26

Ομόφωνο ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας για την απώλεια του Γεωργίου Παππά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τη θλίψη τους για την απώλεια του πρώην Περιφερειακού Συμβούλου, Γεωργίου Παππά, εκφράζουν ο Περιφερειάρχης, η Πρόεδρος και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, μετά από έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίασή του, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, ομόφωνα εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα:

«Ο Περιφερειάρχης, η Πρόεδρος και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, πληροφορούμενοι την απώλεια του Γεωργίου Παππά, πρώην Περιφερειακού Συμβούλου Δυτικής Ελλάδας, εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για την αδόκητη απώλεια.

Ο Γεώργιος Παππάς, υπήρξε πρότυπο ενεργού πολίτη καθώς σε όλη τη διάρκεια του βίου του υπηρέτησε την τοπική κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας από διάφορες θέσεις, ενώ παράλληλα υπήρξε και ένας μεγάλος αθλητής, αλλά και ένας σπουδαίος εκπαιδευτικός. Οι χιλιάδες άνθρωποι που τον γνώρισαν στους αγωνιστικούς χώρους, στις εκπαιδευτικές μονάδες και στα αυτοδιοικητικά όργανα, θα τον θυμούνται πάντοτε με αγάπη και εκτίμηση.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

• Εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος
  • Θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος
  • Θα εκπροσωπηθεί από μέλη του κατά την εξόδιο ακολουθία»
Διαβάστηκε 234 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.