Παρασκευή, 20η Μαίου 2022  7:29 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 13 Μαϊος 2022 17:47

Σε «Δημητρούκειο» και 2ο Δημοτικό Σχολείο για τους Special Olympics και το πρόγραμμα «Ζούμε Μαζί, Παίζουμε Μαζί» βρέθηκε ο Δήμαρχος του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού το «Δημητρούκειο» Ειδικό Σχολείο Μεσολογγίου και το 2ο Δημοτικό Σχολείο με την συμβολή του οργανισμού Special Olympics Hellas παρέστη σήμερα, Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 ο Δήμαρχος, Κώστας Λύρος, όπου  πραγματοποιήθηκε στο  κοινό προαύλιο χώρο των δύο σχολείων παρουσία των Διευθυντών, των εκπαιδευτικών και βέβαια των μαθητών των σχολικών μονάδων.

Η εκδήλωση περιλάμβανε παιχνίδια, που είχε ετοιμάσει η επιτροπή του Special Olympics Hellas  τα οποία προωθούν την ένταξη και ακολούθησε Πιστοποίηση του σχολείου ως Σχολείου Ενταξιακού Αθλητισμού UNIFIED SCHOOL για την συμμετοχή του στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των Special Olympics Hellas «Ζούμε Μαζί, Παίζουμε Μαζί». Ο Κώστας Λύρος συνεχάρη την Διεύθυνση των  Σχολείων  και  τους εκπρόσωπους των Special Olympics  για την ενδιαφέρουσα και ωφέλιμη δράση καθώς και τη συνεισφορά τους, τονίζοντας το πνεύμα συνεργασίας που διέπει τις δυο μονάδες.

«Eίναι μια δράση η οποία καλλιεργεί τον σεβασμό, την αλληλεγγύη και την συνεργασία. Οι μαθητές των δυο Σχολείων μας δείχνουν τον δρόμο για ένα κόσμο με ίσες  ευκαιρίες για όλους! Ως Δημοτική Αρχή πάντα θα στεκόμαστε αρωγοί και θα προωθούμε τέτοιου είδους δράσεις» ανέφερε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος.

Διαβάστηκε 41 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News

Τελευταία άρθρα στην ίδια κατηγορία

Τελευταία άρθρα