Παρασκευή, 9η Ιουνίου 2023  8:42 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Μαϊος 2022 14:59

Συνάντηση Σπήλιου Λιβανού με την Πρόεδρο της Ολλανδικής Βουλής Vera Bergkamp στη Χάγη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σπήλιος Λιβανός, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας και Αντιπρόεδρος στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ, συναντήθηκε στο Κοινοβούλιο της Ολλανδίας στη Χάγη με την Πρόεδρο της Ολλανδικής Βουλής κ. Vera Bergkamp.

Ο κ. Λιβανός τόνισε «Είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με την Πρόεδρο της Ολλανδικής Βουλής κ. Vera Bergkamp. Η Ολλανδία είναι η πρώτη χώρα σε επενδύσεις στην Ελλάδα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις διμερείς μας σχέσεις. Η ήδη πολύ καλή συνεργασία μας σε διάφορα επίπεδα, όπως για παράδειγμα το εμπόριο, οι επενδύσεις, η καινοτομία, μπορεί να ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο. Μεγάλη σημασία δίνουμε από την πλευρά μας στην προσπάθεια βελτίωσης της προώθησης των ελληνικών προϊόντων στην Ολλανδία.»

Στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διπλωματίας οι δύο πολιτικοί συζήτησαν για τις ελληνο-ολλανδικές σχέσεις και τις δυνατότητες για περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας – Ολλανδίας, αλλά και τις προκλήσεις που βιώνουν οι δύο χώρες και το σύνολο της ΕΕ από τον ρωσικό πόλεμο στην Ουκρανία με έμφαση στην ασφάλεια και το ενεργειακό.

Διαβάστηκε 253 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News