Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:44 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 11 Μαϊος 2022 11:43

Με την Ένωση ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος στη Σερβία η Αγρινιώτισσα Νίκη Γιαννιώτη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά την προ δύο μηνών μεγάλη επιτυχία της αθλήτριας του Α.Σ. Τίτορμος Αιτωλοακαρνανίας, Νίκης Γιαννιώτη να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο G2 της Αλβανίας και το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων / Κορασίδων, έρχεται η επιλογή της στην Επίλεκτη Ομάδα της ΕΤΑΝΕ, ως μέλος της Ένωσης της Νοτίου Ελλάδος για το Διεθνές Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Νις της Σερβίας.

«Παράλληλα, η επιλογή του Δασκάλου του συλλόγου ως Προπονητή της Ελληνικής Αποστολής στην Σερβία μας κάνει διπλά χαρούμενους τόσο για τον σύλλογό μας όσο και για την πόλη μας», υπογραμμίζει η σχετική ενημέρωση.

«Νιώθω Ευλογημένος που στην Πρώτη μου αποστολή με τα χρώματα της Ελλάδας θα έχω την Χαρά και την Τιμή να είμαι με την κόρη μου Νίκη» δήλωσε ο προπονητής του Τίτορμου, Χρήστος Γιαννιώτης.

«Με τιμά ιδιαίτερα και μου δίνει Θάρρος για να συνεχίσω την προσπάθεια μου, η επιλογή μου ως αθλήτρια της Επίλεκτης Ομάδας Νοτίου Ελλάδος. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να φέρω ένα Μετάλλιο με τα χρώματα της Ένωσης», δήλωσε η αθλήτρια Νίκη Γιαννιώτη.

«Το Δ.Σ. και οι φίλοι του συλλόγου εύχονται στον προπονητή μας, στην αθλήτρια μας και σε όλη την ομάδα καλή επιτυχία», καταλήγει η ανακοίνωση.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 449 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.