Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:30 πμ
 
wm small
Σάββατο, 07 Μαϊος 2022 09:57

Με το G/G στη Ριζούπολη και το καλοπληρωμένο διπλό της Μάν. Γιουνάιτεντ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Απόλλων Σμύρνης και Λαμία βρίσκονται στην… ουρά των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ, ψάχνουν βαθμούς η καθεμία για τους δικούς της λόγους, οπότε θα πάρουν ρίσκα στο ματς και αναμένεται να έχουμε γκολ και από τις δύο πλευρές. Στην Πρέμιερ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να «καπαρώσει» την 6η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ, το διπλό στο Μπράιτον έχει αξιόλογη απόδοση.

Διάβασε την αξιολόγηση του pamestoixima casino live!

1043. Απόλλων Σμύρνης – Λαμία (19:30)

Στη Σούπερ Λιγκ, ο Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει τη Λαμία σε ένα ματς για την ουρά των πλέι άουτ. Ουραγός ο γηπεδούχος με 20 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους η Λαμία. Βαριά ήττα υπέστη ο πρώτος την προηγούμενη αγωνιστική, 5-1 από τον Ιωνικό και πλέον η υπόθεση παραμονή δυσκόλεψε αφάνταστα. Για ακόμη μία φορά θα παραταχθεί με απουσίες. Η φιλοξενούμενη πέτυχε σπουδαία νίκη στην Τρίπολη (2-0 τον Αστέρα), καλείται απλά να μην ηττηθεί για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό.

Κρίσιμο ματς και για τις δύο, η μία θα ανοιχτεί, η δεύτερη μπορεί να βρει χώρους, το G/G (2.20) θα αποτελέσει την επιλογή μας.

1041. Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30)

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μπράιτον είναι παντελώς άνετη και δεν αγχώνεται έως το φινάλε. Προέρχεται από σπουδαία εμφάνιση και δίκαιη νίκη 3-0 στην έδρα της Γουλβς. Με απολογισμό 3-1-1 στα πέντε τελευταία παιχνίδια και με ανεβασμένο γενικότερα το ηθικό. Η Μάντσεστερ άφησε πίσω το αρνητικό σερί των τριών αγώνων με τη νίκη επί της Μπρέντφορντ (3-0), αν και δεν έχει πολλές ελπίδες για την 4η θέση. Σαφώς πιο βατό σενάριο το να «καπαρώσει» την 6η θέση και το Γιουρόπα Λιγκ.

Η παράδοση είναι υπέρ των φιλοξενούμενων, τα αγωνιστικά νέα είναι καλύτερα, η απόδοση του «διπλού» (2.60) ικανοποιητική, οπότε στρεφόμαστε προς τα δεξιά.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστηκε 519 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.