Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:21 πμ
 
wm small
Σάββατο, 07 Μαϊος 2022 09:39

Μπάσκετ: Ντέρμπι για το Πρωτάθλημα νομού – Με σκορ 49 – 48 το “σήκωσαν” τα Εκπαιδευτήρια Κοτρώνη (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νίκη για τη Σχολική Ομάδα Καλαθοσφαίρισης του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Κοτρώνη, καθώς νίκησε στον τελικό του Νομού το 2ου ΓΕΛ Αγρινίου με σκορ 49-48 και κατέκτησε το Πρωτάθλημα Αιτωλοακαρνανίας σε έναν συναρπαστικό αγώνα που διεξήχθη σήμερα το πρωί στο ουδέτερο γήπεδο του Μεσολογγίου.

Στην επόμενη φάση των αγώνων, η ομάδα των εκπαιδευτηρίων θα αγωνιστεί την ερχόμενη Τρίτη στην Πάτρα, με τον Νικητή των Νομών Ηλείας και Αχαΐας, για το Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας.  

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες του Γιώργου Σταθάτου ξεκίνησαν καλά τον αγώνα παίρνοντας διαφορά 10 πόντων, κάποια λάθη όμως στην επίθεση σε συνδυασμό και κακές άμυνες έκλεισαν την ψαλίδα του σκορ στους 4 πόντους στο ημίχρονο με σκορ 28-24.

Στην 3η περίοδο βελτίωσαν τις επιλογές τους και ξαναπήραν διψήφια διαφορά στο σκορ μέχρι και 4 λεπτά πριν το τέλος.

Στο σημείο εκείνο έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους και χάριν και στην ικανότητα των παικτών του Αγρινίου, που με καλές διεισδύσεις έβαλαν εύκολους πόντους παίρνοντας μάλιστα το προβάδισμα με 4 πόντους 2,5 λεπτά πριν το τέλος.

Κάπου εκεί μίλησε η εμπειρία και η ψυχραιμία της ομάδας μας που με ένα τρίποντο του Ευστρατιάδη Κωνσταντίνου ισοφάρισαν τον αγώνα 48-48 και με μια βολή του Ευστρατιάδη Λεωνίδα 1,8 δευτερόλεπτα πριν το τέλος πήραν το προβάδισμα με 1 πόντο και τη νίκη με σκορ 49-48.

Δεκάλεπτα: A 16-14 Β 12-10 Γ 10-18 Δ 11-06

Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια Κοτρώνη (Σταθάτος):  Γκοτσόπουλος, Βιδάλης Ευστρατιάδης Λ. 22(1), Ευστρατιάδης Κ. 14(2), Γεωργίου 2, Διαμαντόπουλος 2, Παπούλιας 7(1), Δημητρίου 2.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 602 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.