Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  7:21 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 04 Μαϊος 2022 20:16

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Πολλές φορές μιλάω με ανθρώπους χωρίς να τους πάρω καν τηλέφωνο»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για την απόφασή του να βάλει την οικογένειά του πάνω από την καριέρα και εξήγησε και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση

Με αφορμή το ντοκιμαντέρ για το ευ ζην που θα παρουσιάσει στο Mega, ο γνωστός ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την καριέρα του στην τηλεόραση, τη γυναίκα της ζωής του, Άννα Δημητρίεβιτς και την απόφασή του να βάλει την οικογένειά του πάνω από τις επαγγελματικές του φιλοδοξίες.

«Έτρεχα για τη δόξα, την επιτυχία και τα λεφτά», παραδέχτηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης και δεν έκρυψε πως «Όταν ήρθε στη ζωή μου η γυναίκα μου και στη συνέχεια τα παιδιά μας, έπρεπε να πάρω σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή μου».

«Η επαγγελματική καταξίωση ήρθε, τη χόρτασα, δεν ξέρω αν δεν την είχα χορτάσει εάν θα την παρατούσα τόσο εύκολα. Ήρθε μετά και η οικονομική κρίση από το 2010 στην Ελλάδα και πλέον οι συνθήκες εργασίες στην τηλεόραση δεν είχαν τη χαρά των προηγούμενων ετών. Η τελευταία μου σειρά, στην οποία και δεν πληρώθηκα, ήταν ένα σημάδι που μου έλεγε “φτάνει, έκλεισε ο κύκλος της τηλεόρασης” και άρχισα να βλέπω τη ζωή μου με κύκλους. Δεν ήθελα να κάνω κάτι, το οποίο να ταΐζει τον φόβο και την λαγνεία των ανθρώπων» επεσήμανε ο γνωστός ηθοποιός.

Όσον αφορά τη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς, αποκάλυψε πως «Το πιο σημαντικό που έπαιξε ρόλο στη ζωή μου με την Άννα είναι ότι έμαθα να αναγνωρίζω τα λάθη των παλαιότερων γενεών των ανδρών απέναντι στη γυναίκα. Έμαθα να αναγνωρίζω τη γυναίκα ως ιερό θηλυκό, να σέβομαι την ελευθερία της Άννας και να την υποστηρίζω.

Με την Άννα είμαστε μαζί δεκαέξι χρόνια. Ο έρωτας έρχεται και γίνεται αγάπη. Με την έλευση των κοριτσιών μας πραγματοποιήθηκαν οι προσευχές μου. Ήθελα να δω το θαύμα που λέγεται γυναίκα από γεννησιμιού του. Ήμουν μέσα και στις γέννες και των δύο μου κοριτσιών. Το γεγονός ότι έβαλα την καριέρα και τη φιλοδοξία μου σε δεύτερη μοίρα ανταμείφθηκε επί χιλιαπλάσια δύναμη με αυτά που έζησα με τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

«Η μαμά μου ζει στην Καβάλα εκεί που μεγάλωσα, αλλά μιλάμε συχνά στο τηλέφωνο», συνέχισε, «πραγματικά πιστεύω ότι σε κάτι άλλο που με βοηθάει ο τρόπος ζωής που κάνω, είναι ότι πολλές φορές μιλάω με έναν άνθρωπο χωρίς να χρειαστεί να τον πάρω τηλέφωνο».

Τέλος, σε ερώτηση για την κριτική που μπορεί να του ασκείται κατά καιρούς, ο Θανάσης Ευθυμιάδης ανέφερε ότι «Δεν μπορώ να κρίνω κανέναν γιατί και εγώ ανήκα σε αυτούς τους ανθρώπους. Για παράδειγμα, δεν τρώω κρέας τα τελευταία 15 χρόνια».

Πηγή: reader.gr

Διαβάστηκε 534 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.