Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  7:56 πμ
 
wm small
Τρίτη, 03 Μαϊος 2022 14:55

ΟΣΔΕ 2022: με την εγγύηση της Ένωσης Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ένωση Αγρινίου ανακοινώνει στους αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας ότι μπορούν, οι ίδιοι ή εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπός τους, να προσέρχονται στα νέα, σύγχρονα γραφεία του Κέντρου Υποστήριξης Αγροτών, δίπλα απ’ το κεντρικό κτίριο του Συνεταιρισμού (κύρια είσοδος από Παλαμά 20, δίπλα απ’ την Τράπεζα, στο πρώην σούπερ μάρκετ), προκειμένου να υποβάλουν την Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης (ΟΣΔΕ).

Η Ένωση Αγρινίου, με την τεράστια εμπειρία που διαθέτει στην υποβολή των Δηλώσεων ΟΣΔΕ, αναλαμβάνει και τη φετινή χρονιά να ολοκληρώσει το σύνθετο αυτό έργο, στοχεύοντας στην πλήρη διασφάλιση των παραγωγών και στην κατοχύρωση των Δικαιωμάτων, άρα και του εισοδήματός τους.

Τα πλήρως καταρτισμένα συνεργεία της Ένωσης, αναλαμβάνουν να διεκπεραιώσουν την προβλεπόμενη διαδικασία, συγκεντρώνοντας και καταχωρώντας τις σχετικές πληροφορίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ένωση Αγρινίου είναι ίσως ο μόνος φορέας σε όλη τη χώρα, που βγάζει τόσα συνεργεία στα χωριά, απασχολώντας δεκάδες υπαλλήλους.

Το ίδιο θα γίνει και φέτος, με την Ένωση Αγρινίου να δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία, με συνεργεία σε όλες τις πόλεις και σε όλα τα χωριά.

Οι παραγωγοί, έχοντας αναπτύξει σχέση εμπιστοσύνης με την Ένωση Αγρινίου, γνωρίζουν καλά ότι ο Συνεταιρισμός είναι πάντα στο πλευρό τους, ως ο πραγματικός τους σύμμαχος, με:

  • Πλήρη υποστήριξη σε όλα τα στάδια της ενιαίας ενίσχυσης.
  • Ακριβή εντοπισμό αγροτεμαχίων και βοσκοτόπων, αλλά και σωστή καταχώρηση τους.
  • Δυνατότητα εξόφλησης του κόστους της αίτησης με τη λήψη της επιδότησης.
  • Έγκυρη ενημέρωση και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.
  • Δυνατότητα έκδοσης Κάρτας του Αγρότη για αγορά εφοδίων έως 80% και ανάληψη μετρητών έως 10% της επιδότησης

Και για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ του 2022, όπως ακριβώς έκαναν όλα τα προηγούμενα, οι παραγωγοί θα στηρίξουν τον δικό τους Συνεταιρισμό, γνωρίζοντας ότι θα υπάρξει ανταπόδοση αυτής της εμπιστοσύνης.

Διαβάστηκε 519 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία