Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:41 μμ
 
wm small
Κυριακή, 01 Μαϊος 2022 18:35

Eurovision 2022: Τι δείχνουν τα στοιχήματα για Ελλάδα και Κύπρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λίγες μέρες μας χωρίζουν πλέον από τον δημοφιλή μουσικό διαγωνισμό. Τι δείχνουν τα τελευταία στοιχήματα για Ελλάδα – Κύπρο και ποιο είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στην Eurovision 2022;

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η πρώτη ελληνική πρόβα ενώ πλησιάσουμε σιγά σιγά στις ημέρες των ημιτελικών.

Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα θα συμμετέχει στον πρώτο ημιτελικό που είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη 10 Μαΐου ενώ η Κύπρος στον δεύτερο που θα γίνει δύο μέρες μετά, την Πέμπτη 12 Μαΐου. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχήματα η Ελλάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση κατάταξης του πρώτου ημιτελικού, κάτι που κάνει σχεδόν δεδομένη την παρουσία μας στον μεγάλο τελικό. Από την άλλη πλευρά για την Κύπρο η κατάσταση είναι πιο οριακή αφού τα στοιχήματα την θέλουν 9η, με την πρόκριση της να κρίνεται στο νήμα.

Όσον αφορά τον μεγάλο νικητή τώρα, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο το φαβορί πέρα από την Ουκρανία. Οι λόγοι φυσικά δεν είναι μουσικοί. Σε ότι έχει να κάνει με την Ελλάδα και την Κύπρο, τα στοιχήματα για την Eurovision 2022 τοποθετούν την πρώτη στην 7η θέση ενώ την δεύτερη στην 17η.

youfly.com

Διαβάστηκε 683 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.