Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:53 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 19:37

Θέρμο: Ολοκληρώθηκε η έκθεση ζωγραφικής “Ζωγραφίζοντας” αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε χθες, Τετάρτη 27 Απριλίου, η έκθεση ζωγραφικής, η οποία παρουσιάστηκε στον αίθριο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Θέρμου, με τίτλο “Ζωγραφίζοντας”.

Ο Κωνσταντίνος Αρταβάνης, ευχαριστεί εκ μέρους όλων των καλλιτεχνών, τον Δήμαρχο Θέρμου κ. Σπύρο Κωνσταντάρα και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Θέρμου κ. Αλέξανδρο Σιαδήμα.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Η έκθεση ζωγραφικής στο υπέροχο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία! Ο εξαιρετικός χώρος του Δημαρχείου που φιλοξένησε τις μοναδικές μας δημιουργίες αποτέλεσε στολίδι τις ημέρες του Πάσχα για τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες!

Μια έκθεση με χρώματα και φαντασία συνδυάστηκε όμορφα με το μοναδικό τοπίο και έδωσε χαρά και αισιοδοξία σε μικρούς και μεγάλους.

Από την πλευρά των καλλιτεχνών θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον αξιότιμο Δήμαρχο Θέρμου κ. Σπύρο Κωνσταντάρα & τον πρόεδρο της κοινότητας Θέρμου κ.Αλέξανδρο Σιαδήμα που μας επιτρέψανε να εκθέσουμε τις δημιουργίες μας και να ευχηθούμε ένα μοναδικό καλοκαίρι με δράσεις πολιτισμού όπως το Θέρμο γνωρίζει να πραγματοποιεί”!

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 422 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.