Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:24 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2022 19:06

Παναιτωλικός: Πέντε νέοι στις προπονήσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πέντε παιδιά από τα Τμήματα Υποδομής συμμετέχουν το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις του Παναιτωλικού. Ο Γιάννης Αναστασίου, που δεν έχανε ευκαιρία μέσα στη σεζόν να παρακολουθεί αγώνες της Κ19 ή της Κ17, έχει μια καλή εικόνα του έμψυχου δυναμικού.

Κάποιοι πέρασαν και πιο νωρίς από προπονήσεις ή φιλικούς αγώνες. Τώρα έχει καθημερινά μαζί του τους Αναστασόπουλο, Κουνάβα, Λαζαρίδη, Νικολάου και Σοροβό, ενώ το επόμενο διάστημα θα πάρουν μέρος στις προπονήσεις και άλλοι «μικροί».

Ο Παναιτωλικός είναι φέτος η 3η ομάδα στην κατάταξη της Super League σε αριθμό γηγενών ποδοσφαιριστών. Πέντε τον αριθμό, που μπορεί να γίνουν έξι ως το φινάλε αν παίξει και ο Λιάβας που δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό ακόμα λόγω του τραυματισμού του.

Είναι λογικό να επενδύει στον τομέα αυτό ανεβάζοντας παίκτες, μετά από μια διετία που ήταν εξαιρετικά δύσκολη για τα παιδιά λόγω διακοπής των πρωταθλημάτων από την πανδημία.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 415 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.