Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  1:42 πμ
 
wm small
Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 19:23

Το «Άλμα Ζωής» Αχαΐας στον Αχελώο TV – απόψε το Β΄ Μέρος της ενημερωτικής εκπομπής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας σε συνεργασία με τις δημοσιογράφους Μαρία Καλπουζάνη και Δήμητρα Λαοπόδη και το τηλεοπτικό σταθμό Αχελώος Τηλεόραση πραγματοποιούν ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή σε δυο μέρη, της οποίας το Β΄ Μέρος θα μεταδοθεί σήμερα 26 Απριλίου 2022 και ώρα 22:00 από τον τηλεοπτικό σταθμό Αχελώος Τηλεόραση.

Ενημερώνεται όλος ο πληθυσμός του Ν. Αιτωλοακαρνανίας για τον Καρκίνο του Μαστού, την Πρόληψη και την Έγκαιρη Διάγνωση καθώς και για το έργο Σύμμαχοι Φροντίδας-Υποστήριξη γυναικών πασχουσών από καρκίνο μέσα από την ολοκληρωμένη εκπαίδευση και ψυχοκοινωνική στήριξη των φροντιστών τους που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund.

Καλεσμένοι της εκπομπής είναι ο κ. Δημήτρης Κούκουρας – Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής Παν/μίου Πατρών, η κ. Γεωργία Πανίτσα – ψυχολόγος του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας και η κ. Ρένα Χυτοπούλου, εκπαιδευμένη εθελόντρια και μέλος του Δ.Σ. του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 465 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.