Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  11:20 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 22:22

Εφορεία Αρχαιοτήτων: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για οικογένειες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος υλοποίησε εκπαιδευτικό πρόγραμμα για οικογένειες και έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης.

Αναλυτικά:

«Με θερμή ανταπόκριση σε κάλεσμά μας, οικογένειες από το Μεσολόγγι, το Αγρίνιο και την Αθήνα συμμετείχαν στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος «Μεγάλοι εξερευνούν… Μικροί ανακαλύπτουν». Με βιωματικό τρόπο, γονείς και παιδιά συνεργάστηκαν και γνώρισαν από κοινού το περιεχόμενο και τον πλούτο εκθεμάτων του Ξενοκρατείου Αρχαιολογικού Μουσείου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, αξιοποιώντας εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο τους κατά την Μ. Δευτέρα, Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη.

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε από την Προϊσταμένη της Εφορείας, Δρ Ολυμπία Βικάτου, την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη, Δρ Φωτεινή Σαράντη και την Μουσειοπαιδαγωγό, Μιμίκα Γαβρίνα, ενώ υλοποιήθηκε από την τελευταία.»​

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 469 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα