Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  1:26 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 14:11

Τα παιδάκια του ξενώνα «Σπίτι της Βεργίνας» ντύθηκαν στα χρώματα του Παναιτωλικού!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός, στη μνήμη του Άλκη Καμπανού, δώρισε στον ξενώνα φιλοξενίας παιδιών «Σπίτι της Βεργίνας» φανέλες της ομάδας κι άλλα δώρα.

Τονίζει η σχετική ενημέρωση:

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός πέραν της απόδοσης του χρηματικού ποσού που συγκεντρώθηκε από τη δημοπρασία μέσω του charityidols.com, παρέδωσε αθλητικό υλικό στο «Σπίτι της Βεργίνας». Είναι ξενώνας οικογενειακού χαρακτήρα, για τη μακροχρόνια φιλοξενία παιδιών σε κίνδυνο.

Εδρεύει στη Βέροια που αναπαύεται ένας 19χρονος νέος. Ο Άλκης Καμπανός, που έχασε τη ζωή του από την τυφλή οπαδική βία!

panetolikos 21 4 2022

Με ιδιαίτερη χαρά λάβαμε το φωτογραφικό υλικό που μας έστειλαν οι υπεύθυνοι του ξενώνα. Με τα παιδιά να παίζουν φορώντας φανέλες της ομάδας μας και να δείχνουν τα έντυπα με την ιστορία του Τίτορμου.

Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν τον δικό τους αγώνα και όλοι μαζί τον αγώνα. Για μια κοινωνία δίχως βία που θα αγκαλιάζει και θα φροντίζει τα παιδία της!

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 429 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.