Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  12:13 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 10:54

Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου "Οι Μονόλογοι της Λήδας" πλησιάζει...

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έχοντας ξεπεράσει τις 280 συμμετοχές ταινιών, από 45 διαφορετικές χώρες, το 2ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου "Οι Μονόλογοι της Λήδας" αναμένεται αυτό τον Ιούνιο με μεγάλη ανυπομονησία.

Επίσημοι προσκεκλημένοι, σκηνοθέτες, ηθοποιοί και παραγωγοί από διάφορες γωνιές της Ευρώπης και του Κόσμου θα δώσουν το παρόν σε ένα τριήμερο, γεμάτο σινεμά και ταινίες.

Το φεστιβάλ αναμένεται να πραγματοποιηθεί στον φιλόξενο, ιστορικό χώρο του 1ου Παπαστρατείου Γυμνασίου στις 24-26 Ιουνίου.

Το logo της διοργάνωσης καθώς και τα αγαλματίδια των νικητών αναπαριστούν την βασίλισσα Λήδα με τον Κύκνο και είναι δημιούργημα της εικαστικού – γλύπτριας Νεφέλης Εκάτης Κατσαρού.

Περισσότερες ανακοινώσεις σχετικά με τα ονόματα που θα παρευρεθούν και με το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών, έρχονται σύντομα …

Χορηγός Διοργάνωσης: Aluxal Karachalios

Διαβάστηκε 823 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 10:54
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.