Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:20 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 19:03

Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού από τον Ίναχο Βάλτου, καθάρισαν τα αποδυτήρια στο γήπεδο Καινούργιου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πρωτοστάτησαν οι Ιάπωνες διεθνείς, στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018. Το έπραξαν οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού παλαιότερα στην Τούμπα. Η Κ19 του Εργοτέλη είχε λάβει τα εύσημα για τον ίδιο λόγο.

Πλέον και ο Ίναχος Βάλτου, σε κίνηση που δε συνηθίζεται για τα δεδομένα του τοπικού ποδοσφαίρου, ανήκει στην κατηγορία των ομάδων που παραδίδουν μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού εκτός γηπέδου.

Οι παίκτες του προχώρησαν σε μια πραγματικά σπάνια και ταυτόχρονα άξια αναφοράς για το τοπικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο, κίνηση αλληλεγγύης. Μετά την αναμέτρηση με την Δόξα στο δημοτικό γήπεδο Καινουργίου καθάρισαν τα αποδυτήρια και εναπόθεσαν τα σκουπίδια στον κάδο του γηπέδου όπως γνωστοποίησε η διοίκηση της Δόξας.

Χαρακτηριστικά αναφέρει η ανάρτηση:

Ευχάριστη έκπληξη

Μας εξέπληξε ευχάριστα την Κυριακή 10-4-2022 η αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας του ΙΝΑΧΟΥ Βάλτου.

Συγκεκριμένα με το πέρας του ποδοσφαιρικού αγώνας μεταξύ των ομάδων μας και την αποχώρησή τους, ο φροντιστής της ΔΟΞΑΣ μας ενημέρωσε ότι η φιλοξενούμενη ομάδα καθάρισε με πρωτοβουλία της τα αποδυτήρια, ενώ όλα τα σκουπίδια τα εναπόθεσαν στον κάδο του γηπέδου.

Ως Δ.Σ. θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την ενέργεια τους αυτή και το μάθημα που μας έδωσαν και το οποίο τους τιμά ως αθλητικό σωματείο.

Σας ευχαριστούμε!

kainourgiopress.blogspot.com

Διαβάστηκε 759 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.