Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  1:04 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022 11:07

Ι.Π. Μεσολογγίου: Ημέρα αφιερωμένη στους Ιταλούς φιλέλληνες η σημερινή με ρυθμούς του Ιταλικού Νότου!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις των φετινών Εορτών Εξόδου που φέτος γνωρίζουν τεράστια επιτυχία και η απήχησή τους είναι πέραν των ορίων του Μεσολογγίου.

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στην Ιταλία και τους Ιταλούς φιλέλληνες καθώς η χώρα είναι τιμώμενη στις φετινές εκδηλώσεις.

Προς τούτο έχει προγραμματιστεί μια εξαιρετική εκδήλωση στις 8 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας. Θα παραστεί η Πρέσβειρα της Ιταλίας Patrizia Falcinelli καθώς και άλλοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Πρεσβείας στην Αθήνα. Μετά τις ομιλίες του Δημάρχου Κώστα Λύρου και της Πρέσβεως την σκυτάλη θα πάρει το γνωστό μουσικό σχήμα “Encardia” για να μας μεταφέρει στις… άκρες του Ιονίου με την ομώνυμη συναυλία που θα δώσουν. Πρόκειται για παραδοσιακά τραγούδια, χορούς και ρυθμούς του Ιταλικού Νότου που θα πλαισιωθούν από την χορευτική ομάδα του σχήματος.

Άλλη μια εξαιρετική ημέρα προμηνύεται για την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου όπου εδώ και ημέρες χτυπά η καρδιά της Ελλάδας!

Διαβάστηκε 251 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.