Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  8:26 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 15:07

Νηπιάκια από Αγρίνιο και Στράτο γνώρισαν την λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Κ.Ε.ΠΕ.Α. Μεσολογγίου: «Της λίμνης το νερό, της θάλασσας το αλάτι, λιμνοθάλασσας παλάτι !» που πρόσφατα παρακολούθησαν οι μαθητές του 14ου νηπιαγωγείου Αγρινίου και Στράτου αποτελείται από δραστηριότητες ευαισθητοποίησης και συνειδητοποίησης σε ότι αφορά το περιβάλλον και την προστασία της λιμνοθάλασσας, αλλά και απόκτησης γνώσεων και εξοικείωσης με τα στοιχεία της.

Μέσα από παιγνιώδεις δραστηριότητες η κ. Γιαννακοπούλου ως υπεύθυνη του Προγράμματος μοιράστηκε την πρόδηλη αγάπη της για τη λιμνοθάλασσα με τους μαθητές μας επικοινωνώντας διαδραστικά μαζί τους και εμφυσώντας στους ενεργούς αυριανούς πολίτες αγάπη και σεβασμό για τη φύση.

Με ζεστασιά, ευγένεια και φιλική-φιλόξενη συμπεριφορά κέρδισε σίγουρα την ανταπόκριση των παιδιών και την εκτίμηση των εκπαιδευτικών που παρακολούθησαν αυτό το πρόγραμμα- εμπειρία ζωής.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 457 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.