Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024  2:01 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 07 Απριλίου 2022 21:25

Εργασίες για την εγκατάσταση κόμβων φωτεινής σηματοδότησης σε Αμφιλοχία και Μενίδι επί της Εθνικής

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θα μειωθεί το πλάτος του οδοστρώματος σε δύο σημεία σε Αμφιλοχία και Μενίδι καθώς από αύριο μέχρι και τη Μ. Τετάρτη θα πραγματοποιούνται εργασίες για την εγκατάσταση κόμβων φωτεινής σηματοδότησης.

Ο διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας Δημήτριος Γαλαζούλας σε απόφασή του αναφέρει ότι οι εργασίες θα διαρκούν από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα και στη συνέχεια τα τμήματα της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων θα δίνονται και πάλι στην κυκλοφορία.

Η απόφαση προβλέπει:

Τον περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος και την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας όλων των κυκλοφορούντων οχημάτων στις ακόλουθες θέσεις της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, προκειμένου εκτελεσθούν εργασίες για την κατασκευή του έργου ” Εγκατάσταση κόμβων φωτεινής σηματοδότησης στην Π.Δ.Ε. “:

α. Εντός πόλεως Αμφιλοχίας, στο ύψος του Γυμνασίου Αμφιλοχίας (χ/θ 108+500) και
β. Στο Μενίδι Αιτωλ/νιας, στο ύψος του Σχολικού Συγκροτήματος (χ/θ 135+000).

*Φωτογραφία αρχείου

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 430 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News