Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  6:21 πμ
 
wm small
Σάββατο, 02 Απριλίου 2022 12:49

Παναιτωλικός: Αποχωρεί και ευχαριστεί o Κώστας Καρατασάκης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο προπονητής τερματοφυλάκων στα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού Κώστας Καρατασάκης αποχώρησε εκφράζοντας σε όλους τις ευχαριστίες για τη συνεργασία που είχε.

Ο ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους Κώστας, αναγκάστηκε για οικογενειακούς λόγους να φύγει από το Αγρίνιο, όμως στην ανάρτησή του εκφράζει την ευχή να ξανασυνατηθούν οι δρόμοι του με τον Παναιτωλικό:

“Όπως στη ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο, όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος.

Άλλοτε οριστικό και άλλοτε προσωρινό. Προσωπικοί / οικογενειακοί λόγοι καθιστούν αδύνατη -επί της παρούσης- την παραμονή μου στον Παναιτωλικό, έναν σύλλογο που πάντα θα έχω στην καρδιά μου και η παρουσία μου σε αυτόν θα αποτελεί ύψιστη τιμή για το «βιογραφικό» και τα «πιστεύω» μου.

Και αυτό οφείλεται στους ανθρώπους με τους οποίους είχα τη χαρά να συνεργαστώ και να συναναστραφώ το διάστημα που ήμουν εδώ, και οι οποίοι με έκαναν να νιώσω μέλος της μεγάλης οικογένειας του Παναιτωλικού.

Θα ήθελα δε, να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, κύριο Φώτη Κωστούλα για την ανιδιοτελή αγάπη με την οποία έχει αγκαλιάσει όλα τα παιδιά του Παναιτωλικού και ολόκληρη την πόλη του Αγρινίου, αλλά και τον κύριο Μάκη Μπελεβώνη για την αδιαμφισβήτητα τεράστια προσφορά του.

Φεύγω ως φίλος, με το βάρος της δύσκολης αυτής απόφασης και με την ελπίδα ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν. Ήταν τιμή μου κύριοι! Ζήτω ο Παναιτωλικός!”

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 355 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.