Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:59 πμ
 
wm small
Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022 18:38

Παναιτωλικός: Λεπτομέρειες μένουν για την ανανέωση με Αναστασίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λεπτομέρειες απομένουν για να οριστικοποιηθεί η παραμονή του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκου του Παναιτωλικού και τη νέα σεζόν.

Οι Αγρινιώτες έκαναν μεγάλα βήματα προόδου τη φετινή χρονιά υπό τις οδηγίες του Έλληνα τεχνικού. Μετά από μία διετία όπου πάλεψαν μέχρις… εσχάτως για να σώσουν την κατηγορία, πέρυσι μάλιστα έπαιξαν και αγώνες μπαράζ, φέτος ο Παναιτωλικός έχει μπει άνετος… και ωραίος στα πλέι οφ, με διψήφια απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη και μάλιστα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στα περισσότερα παιχνίδια του.

Ως εκ τούτου, η διοίκηση των “καναρινιών” δεν θα μπορούσε παρά να είναι απόλυτα ευχαριστημένη από το έργο του Αναστασίου κι όπως όλα δείχνουν ο “Ολλανδός” θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας και την επόμενη σεζόν.

Ήδη άλλωστε έχει γίνει μία κουβέντα ανάμεσα στις δύο πλευρές σε πολύ καλό κλίμα. Εκείνο που απομένει είναι να οριστικοποιηθούν και κάποιες ακόμα λεπτομέρειες, κυρίως σε θέματα που άπτονται του οργανωτικού κομματιού του συλλόγου. Όλες οι ενδείξεις όμως συνηγορούν πως Παναιτωλικός και Αναστασίου θα πορευτούν μαζί και την νέα αγωνιστική περίοδο.

sdna.gr

Διαβάστηκε 386 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.