Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:28 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 10:16

ΟΚΕ: "Εθνικό κατόρθωμα" Μητσοτάκη - Τσίπρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε εγκατάλειψη των πάγιων εθνικών μας θέσεων προχώρησε η Kυβέρνηση Μητσοτάκη, νομιμοποιώντας το σύνολο των τουρκικών διεκδικήσεων, με τη συναίνεση για συνεκμετάλλευση του ενεργειακού μας πλούτου, εξασφαλίζοντας, μάλιστα, την πρόθυμη συγκάλυψη τής αντιπολίτευσης, δήλωσε ο Υπεύθυνος για θέματα Εθνικής Άμυνας της Ομάδας Κοινωνικής Εγρήγορσης (ΟΚΕ), Δημήτρης Πουλής.

Το ολίσθημα του κ. Μητσοτάκη έγκειται στο γεγονός, ότι επιδίωξε διάλογο, χωρίς προηγουμένως να κατοχυρώσει τα εθνικά κυριαρχικά μας δίκαια, με την απειλή του casus belli να παραμένει σε ισχύ και τα τουρκικά στρατεύματα να κατέχουν τη μισή Κύπρο.

Ως πρόσχημα διαλόγου προβάλλεται η αποφυγή θερμού επεισοδίου, κίνδυνος ο οποίος δεν υφίσταται την παρούσα χρονική στιγμή, λόγω του συνεχιζόμενου εμπάργκο όπλων στην Τουρκία και της καταλυτικής παρουσίας Μπάιντεν στην Προεδρία των ΗΠΑ.      

Προκειμένου να ωραιοποιηθεί ο ταπεινωτικός αυτός συμβιβασμός έχει ενορχηστρωθεί ο μηχανισμός προπαγάνδας των φιλικών προς την Κυβέρνηση ΜΜΕ, τα οποία παρουσιάζουν την ελληνική υπαναχώρηση, σαν μείζον εθνικό κατόρθωμα!

            

Για επικοινωνία: Email: ixnilatis.oke@gmail.com,

κιν. 6931850885, Site: oke-i.gr

facebook: https://www.facebook.com/oke.parembasi

https://www.youtube.com/channel/UCWCy3TO7IOBkCJcKIziFtmg

https://twitter.com/vassilisanast

 

πηγή φωτό: vouliwatch.gr

Διαβάστηκε 608 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.