Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  8:50 πμ
 
wm small
Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 10:00

Τρείς ταινίες στον κιν/φο ΑΝΕΣΙΣ απο Πέμπτη 24/3/2022

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

TA KAKA ΠΑΙΔΙΑ στο Δημοτικό κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ από την Πέμπτη 24 έως και  την Τετάρτη 30  Μαρτίου 2022

Ποτέ στην ιστορία των κακοποιών δεν έχει υπάρξει άλλη παρέα πέντε φίλων τόσο διαβόητη όσο αυτή των «Κακών Παιδιών» που αποτελείται από τον επιτήδειο πορτοφολά Κύριο Λύκο, τον έμπειρο διαρρήκτη χρηματοκιβωτίων Κύριο Φίδι, τον χαλαρό άρχοντα της μεταμφίεσης Κύριο Καρχαρία, τον ευέξαπτο νταή Κύριο Πιράνχα και την ετοιμόλογη, ευφυή χάκερ Κυρία Ταραντούλα. Μαζί οργανώνουν εντυπωσιακές ληστείες και πάντα καταφέρνουν να ξεγλιστράνε, γι’ αυτό και βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τους πιο καταζητούμενους κακοποιούς. Αυτό όμως θα αλλάξει.

Γιατί έπειτα από αμέτρητες επιτυχημένες διαρρήξεις μέσα στα χρόνια, η συμμορία τελικά συλλαμβάνεται και ο Κύριος Λύκος κάνει μια συμφωνία (την οποία δεν έχει πρόσθεση να τηρήσει) προκειμένου να γλυτώσουν τη φυλακή: Τα Κακά Παιδιά θα γίνουν καλά!

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη.

Ώρα προβολής: Καθημερινά 5:00 μ.μ

Η τιμή των εισιτηρίων είναι :

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€

ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ) 4€

LOST CITY ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ

από την Πέμπτη 24 έως και την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 στο Δημοτικό Κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ, στις 7:30 μ.μ.

Η εξαιρετική, μα μοναχική συγγραφέας Λορέτα Σέιτζ (Σάντρα Μπούλοκ) έχει αφιερώσει την καριέρα της γράφοντας ρομαντικές περιπέτειες σε εξωτικά μέρη με πρωταγωνιστή το πανέμορφο μοντέλο Άλαν (Τσάνινγκ Τέιτουμ), ο οποίος ερμηνεύει τον χαρακτήρα του «Ντας». Στη διάρκεια ενός προωθητικού ταξιδιού συνοδεία του Άλαν, η Λορέτα θα πέσει θύμα απαγωγής από έναν εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο (Ντάνιελ Ράντκλιφ), ο οποίος ελπίζει πως μπορεί να τον οδηγήσει στον θησαυρό της χαμένης αρχαίας πόλης του τελευταίου μυθιστορήματός της. Ο Άλαν, θέλοντας να αποδείξει τον ηρωισμό του και στην πραγματική ζωή, θα αναλάβει να την απελευθερώσει. Ωθούμενο σε μια επική περιπέτεια στη ζούγκλα, το εκρηκτικό δίδυμο θα χρειαστεί να συνεργαστεί προκειμένου να σώσει τον αρχαίο θησαυρό, προτού χαθεί για πάντα.

Σκηνοθεσία: Άνταμ Νι, Άαρον Νι

Σενάριο: Όρεν Ουζιέλ, Ντάνα Φοξ, Άνταμ Νι, Άαρον
Ηθοποιοί: Σάντρα Μπούλοκ, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Ντάνιελ Ράντκλιφ, Νταβάιν Τζόι Ράντολφ, Όσκαρ Νούνιες, Πάτι Χάρισον, Μπόουεν Γιάνγκ

Ώρες προβολής: 7:30 μ.μ. Καθημερινά 
Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι :

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€

ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ) 4€

Ο Σωματοφύλακας της Γυναίκας του Εκτελεστή (The Hitmans Wifes Bodyguard)

από την Πέμπτη 24 έως και την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 στο Δημοτικό Κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ, στις 9:30 μ.μ.

Το πιο θανάσιμο και παράξενο δίδυμο του κόσμου – ο σωματοφύλακας Μάικλ Μπράις και ο εκτελεστής Ντάριους Κινκέιντ – επιστρέφουν σε μια ακόμα ριψοκίνδυνη αποστολή. Δίχως άδεια και υπό επιτήρηση, ο Μπράις αναγκάζεται από την ασταθή γυναίκα του Ντάριους, την διαβόητη διεθνούς φήμης απατεώνισσα Σόνια Κινκέιντ, να επανέλθει στην ενεργό δράση. Καθώς οδηγείται εκτός ορίων από τους δύο προστατευόμενους του, οι τρεις τους εμπλέκονται σε μια παγκόσμια συνομωσία και σύντομα θα βρεθούν ανάμεσα στην Ευρώπη και ένα εκδικητικό και παντοδύναμο εχθρό.

Σκηνοθεσία: Πάτρικ Χιους

Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Ρέινολντς, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Σάλμα Χάγιεκ, Φρανκ Γκρίλο, Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ, Αντόνιο Μπαντέρας, Μόργκαν Φρίμαν

Ώρες προβολής: 9:30 μ.μ. Καθημερινά 
Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι :

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€

ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας ) 4€

Διαβάστηκε 599 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 20:19
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.